Maandag 20 april 2015

Bemiddeling naar baan na(ast) de sport

Voor veel topsporters is een combinatie van sportieve én maatschappelijke ambities belangrijk. Om die ambities waar te maken kun je tijdens of na je sportcarrière op zoek gaan naar een passende baan. Een loopbaanadviseur van Goud op de Werkvloer kan je daarbij helpen.

Topsporters hebben vaak sportieve én maatschappelijke ambities die ze waar willen maken. Met het programma Goud op de Werkvloer worden topsporters begeleid die tijdens of na hun sportcarrière op zoek zijn naar een passende baan. Loopbaanadviseurs van Randstad zetten hiervoor hun netwerk van topsportvriendelijke werkgevers in: werkgevers die het werk aanpassen aan het training- en wedstrijdschema. Zo kunnen sporters een tweede carrière opbouwen na(ast) hun sport. Een loopbaanadviseur helpt je met vragen als ‘hoe gebruik ik mijn topsportcompetenties in mijn volgende baan’ en ‘welke van mijn ervaringen en competenties zijn aantrekkelijk voor een werkgever?’. Een topsporter kan erg waardevol voor elke organisatie kan zijn. Een topsporter is namelijk een medewerker met een grote mate van resultaat- en doelgerichtheid. En iemand die over veel discipline en doorzettingsvermogen beschikt. Kortom: een topsporter is in meerdere opzichten Goud op de Werkvloer.

Wil je weten wat Randstad voor jou kan betekenen? En welke werkgevers bereid zijn om jouw sport op de eerste plaats te zetten? Neem contact op met Eva Koenders eva.koenders@nl.randstad.com.