Donderdag 26 november 2015

Vijftien jaar topsportbegeleiding

 Al vijftien jaar werken NOC*NSF en Randstad samen om topsporters hun sportieve én maatschappelijke ambities waar te laten maken. Goud op de Werkvloer is een uniek programma waarin NOC*NSF en Randstad (ex-)topsporters van TeamNL begeleiden naar een maatschappelijke carrière.

Met het programma Goud op de Werkvloer worden topsporters begeleid die tijdens of na hun sportcarrière op zoek zijn naar een passende baan. Hiervoor zet Randstad haar netwerk van topsportvriendelijke werkgevers in; werkgevers die het werk aanpassen aan het training- en wedstrijdschema. Zo kunnen sporters een tweede carrière opbouwen na(ast) hun sport. Goud op de Werkvloer levert positieve resultaten: de Randstad adviseurs hebben al meer dan 500 topsporters naar een passende baan, stage- en/of afstudeeropdracht bemiddeld en meer dan 250 topsportvriendelijke organisaties profiteerden al van de doelgerichtheid en discipline die topsporters eigen is.

Randstad en NOC*NSF zijn trots op het jubileum van dit succesvolle programma en daarom ontvangen alle topsportvriendelijke bedrijven die bij Goud op de Werkvloer betrokken zijn, een feestelijke taart.

Bekijk ook het filmpje over 15 jaar Goud op de Werkvloer: