Vrijdag 31 december 2021

Infographic "Maak werk van de sport van morgen

Hoe vergroot je de duurzame inzetbaarheid?

Maar liefst 110 sportorganisaties en in 917 werknemers in de sector zijn je voorgegaan en hebben geparticipeerd en producten afgenomen om zichzelf en/of medewerkers te versterken in hun duurzame inzetbaarheid. De activiteiten en ontwikkelde producten zijn ontwikkeld en mogelijk gemaakt door het Europese Subsidie Fonds (ESF) en sociale partners in de sport (met inzet van het arbeidsmarktfonds Samen presteren). Benieuwd naar de thema’s en hoe jij duurzame inzetbaarheid kunt vergroten in jouw organisatie en werk maakt van je eigen inzetbaarheid? Raadpleeg onze Infographic ‘Maak werk van de Sport van Morgen’. 

Succesvol ESF-traject

Organisaties en medewerkers waren vaak zo enthousiast en tevreden over de producten en diensten op het gebied van Duurzame inzetbaarheid dat er gemiddeld genomen 2 tot 3 activiteiten zijn bijgewoond. Ben je benieuwd hoe jij aan de slag kunt met het thema? Onderstaande vind je de Infographic met per thema concrete verdiepende informatie, inspiratie en handvatten. Sociale partners willen graag opvolging geven aan het thema en hebben dan ook een nieuwe subsidieaanvraag ingediend om de ontwikkeling, vitaliteit, wendbaarheid en dialoog in de sector te versterken. Er zijn diverse trainingen, producten en ontwikkelmogelijkheden aangevraagd voor de sector, evenals specifieke trainingen voor directie, leidinggevenden en hr. Zodra er meer bekend is, zullen wij dit communiceren. 

Meer informatie

Wens je een klankbord, heb je vragen of wil je advies? Neem contact met ons op via info@sportwerkgever.nl (werkgevers) en werknemers kunnen terecht bij info@werkenindesport.nl.

Namens sociale partners wensen we je veel succes en plezier met het versterken van duurzame inzetbaarheid. 

Bekijk hier de Infographic ‘Maak werk van de Sport van Morgen’