Woensdag 17 mei 2023

Kick-off van programma ‘Ondernemerschap in de Sport’

Op 22 juni 2023 geeft Klaas Dijkhoff een kick-off presentatie over het programma ‘Ondernemerschap in de Sport’. Nadat hij in 2021 de landelijke politiek verliet, richtte hij het bureau SUE & The Alchemist op en werd hij lid van de RvC van PSV. SUE & The Alchemist richt zich op gedragsinzicht, strategie en positionering. Vanuit zijn jarenlange ervaring binnen en buiten de sport, neemt hij je op 22 juni mee in de wereld van ondernemerschap in de sport. 

Ondernemerschap in de Sport

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Ook in de sport zien we dit. Hoe zorgen we ervoor dat we samen klaar zijn voor de toekomst? Wat kunnen we doen aan de toenemende concurrentie van commerciële sportaanbieders, de krapte op de arbeidsmarkt en het afstemmen van vraag en (sport)aanbod? 

Om een duurzame toekomst van de sport (en de medewerkers in de sport) te kunnen garanderen, is het belangrijk om te begrijpen wat er zich in de hoofden van onze medewerkers en sporters afspeelt. Want pas als je echt begrijpt hoe mensen onbewust beslissingen nemen en hoe je hierop je positionering en strategie kan aanpassen, behaal je succes! 

Datum 22 juni 2023

Tijd 17.00 uur - 20.00 uur

Locatie Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, 3703 CE Zeist

Aanmelden

Je kan je hier aanmelden voor de bijeenkomst ('Ondernemerschap in de Sport' & AV). 35 sportorganisaties zijn je al voorgegaan. Eind mei ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving en de laatste praktische informatie.

We kijken uit naar je komst. Met vriendelijke groet,

Jan Kossen, waarnemend directeur Werkgevers in de Sport (WOS)

Programma 22 juni:

Programma 22 juni