Dinsdag 29 augustus 2023

NOC*NSF Nationale Sportweek 2023

Sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en ieder individu. Sport bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek willen wij zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen, ieder op zijn eigen manier.

Van 15 tot en met 24 september 2023 is de twintigste editie van de Nationale Sportweek. Uiteraard kan jij als gemeente, sportbedrijf, sportbond, sportclub of school weer meedoen. Tijdens de Nationale Sportweek maken (nieuwe) sporters laagdrempelig kennis met het sport- en beweegaanbod bij hen in de buurt! Doe jij ook mee? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nationale Sportweek landkaart

Vanaf 1 september gaat de landelijke campagne Sport geeft je een boost live. Via de Nationale Sportweek landkaart gaan inwoners het sportaanbod bij hen in de buurt ontdekken. Organiseert jouw gemeente ook activiteiten tijdens de Nationale Sportweek? Meld je gratis aan als Sportweekgemeente, kom op de landkaart en ontvang de gemeentebox.

Binnen zes uur na jouw aanmelding is jouw gemeente zichtbaar op de interactieve Nationale Sportweek landkaart.

Meer informatie vind je via onderstaande link.

Bron: NOC*NSF