Dinsdag 16 september 2014

Payroll

Steeds meer werkgevers in de sport maken gebruik van payroll diensten. Je werft en selecteert je eigen medewerkers en bepaalt de arbeidsvoorwaarden en de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Het payroll bureau wordt juridisch werkgever en draagt het risico bij ontslag en ziekte. Ook wordt de salaris- en personeelsadministratie van je overgenomen. Bovendien kun je worden ondersteund bij vragen op hr-gebied. Zo kun je je werkgeversrol met succes vervullen, zonder dat het ten koste gaat van je kernactiviteiten.

Betrouwbare partner

Randstad Payroll Solutions staat garant voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Dit pakket kun je zo samenstellen dat er nauwelijks verschil is met vaste medewerkers. Dit is belangrijk als je talenten of veelbelovende mensen wilt binden in de aanloop naar een vast dienstverband.
Payrollmedewerkers kunnen bij Randstad altijd rekenen op:

  • transparantie over arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten;
  • stipte en correcte uitbetaling;
  • informatie over cao, pensioen en andere antwoorden;
  • begeleiding bij ziekte en arbeidsongeschiktheid;
  • inspanningen voor herplaatsing bij onbepaalde tijd contracten;
  • facilitering bij scholing en ontwikkeling in overleg met de werkgever.
Naast de verloning van medewerkers is Randstad ook gespecialiseerd in de facturatie van ZZP’ers.

Mijn Randstad: transparantie & gemak
 
Om je nog beter van dienst te zijn, heeft Randstad Payroll Solutions haar dienstverlening gedigitaliseerd. Via een online account voor Mijn Randstad kun je eenvoudig alle gegevens van je payrollmedewerker inzien, direct nieuwe medewerkers opgeven en de laatste facturen raadplegen. Ook is het eenvoudig om managementrapportages uit te draaien. Je payrollmedewerkers hebben uiteraard ook toegang tot een eigen account voor Mijn Randstad. Hierin kunnen ze gemakkelijk online uren declareren en salarisgegevens inzien.

Meer weten?
 
Stuur een mali naar info@werkenindesport.nl.