Donderdag 03 juli 2014

1 september: 4e editie Talentprogramma

Het Talentprogramma is een initiatief voor de talentvolle professionals van de sportbonden en NOC*NSF. Het is inmiddels een succesvol gebleken stap om meer structurele aandacht én samenwerking te genereren voor talentontwikkeling en goede professionals te behouden voor de sport. 

Doel

In september gaat de vierde editie van start. Potentiele ambitieuze talenten worden hierin uitgedaagd en geïnspireerd om nog meer uit zichzelf te halen en een steentje bij te dragen aan de doelen van de organisatie en de sport. Oriëntatie in het werkveld in combinatie met persoonlijke ontwikkeling staat centraal. De deelnemers krijgen meer inzicht in de diverse loopbaanmogelijkheden. Bovendien krijgen ze de kans in gesprek te gaan met toonaangevende personen uit de sportwereld. Denk hierbij aan directies, bestuursleden en programmaleiders. Ze brainstormen over het runnen van een sportorganisatie en het managen van programma’s in het brede krachtenveld binnen de sportbranche. Zelfwerkzaamheid en voorbereiding zijn noodzakelijk om het optimale resultaat te bereiken.

Interesse?

Is je interesse gewekt en heb je talent in huis dat je hiermee de kans wilt bieden zich verder te ontwikkelen? Lees er hier dan meer over:

Aanmelden

Je kunt je werknemers tot 1 september aanmelden via het inschrijfformulier. Bij de aanmelding voeg je het CV van de deelnemer toe samen met je motivatie als leidinggevende.

Meer informatie 

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Jolina Broesder - NOC*NSF, jolina.broesder@nocnsf.nl, T: 06 – 51311568.