Vrijdag 06 juni 2014

17 juli: tweede Jong Oranje activiteit

Een prachtig beachstadion op het strand van Scheveningen, internationale beachvolleyballers die zich met spectaculaire acties in het zweet werken en tal van interessante partijen die hard werken aan een succesvolle Grand Slam Beachvolleybal. Je kunt het van dichtbij meemaken! Na de kick-off in maart vindt op donderdag 17 juli namelijk de tweede Jong Oranje-activiteit plaats. In Scheveningen staan netwerken, positionering, talent, kennisuitwisseling én samen sporten centraal.

Het programma

  • 14.00: inloop
  • 14.30 – 15.00 uur: rondleiding NTC zeilen. Dit NTC, gelegen in de buurt van het beachstadion, is dé plek waar zeiltalenten opgeleid worden. Wat gebeurt er in zo’n NTC, hoe wordt een en ander gefinancierd en wat zijn de succesfactoren?
  • 15.00 – 16.00 uur: presentatie door TIG Sports. Sportmarktingbureau TIG Sports is de partner van onder andere de Nevobo en de KNHB en daarmee een belangrijke partij in de organisatie van evenementen als de Grand Slam Beachvolleybal. Hoe ‘vermarkt’ je een sport en een evenement? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste doelgroep trekt? Waar moet je aan denken bij de communicatie rond een evenement? Niels Markensteijn van TIG Sports vertelt ons er alles over!
  • 16.00: beachvolleybaltoernooi. Aan dit leuke en laagdrempelige toernooi doen allerlei sportbonden mee, en ook wij mogen teams aanmelden! Een mooie kans om Jong Oranje bekend te maken binnen de georganiseerde sport én om elkaar beter te leren kennen. Welk team (4 tegen 4) kan het beste samenwerken in het zand? En wie heeft de mooiste beachvolleybalskills in huis?
  • Begin van de avond: BBQ. We ronden de dag af met het aanmoedigen van de wereldtop, een gezellige borrel en een heerlijke BBQ. Aansluitend is er voor de echte fanatiekelingen nog een beachparty!

Aanmelden

De kosten voor de BBQ en borrel zijn voor eigen rekening, de rest van het programma is gratis. Jong Oranje-spelers kunnen zich via deze link aanmelden. Daarvoor heb je tot vrijdag 27 juni 2014 de tijd!

Vragen?

Heb je vragen over deze activiteit? Neem dan contact op via jongoranjenetwerk@gmail.com.