Woensdag 05 november 2014

18 nov: NOC*NSF Kennisdiner 'HR en Werkgeverschap in de sport'

Hoe zorgt u voor goede en gemotiveerde vrijwilligers en bestuurders? Hoe begeleidt en coacht u uw medewerkers zodat ze optimaal kunnen presteren?

Voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering van NOC*NSF wordt het Kennisdiner georganiseerd. Bij elk Kennisdiner staat een actueel thema centraal. Het thema van het aankomende Kennisdiner is 'HR en werkgeverschap in de sport'. Dit Kennisdiner  wordt verzorgd door de samenwerkende partijen NOC*NSF, sociale partners (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF.

NOC*NSF neemt u mee in de (beleids)ontwikkelingen en initiatieven die met elkaar en de partners worden georganiseerd om HR en werkgeverschap in de sport te versterken en gemakkelijker te maken. Anton Binnenmars (directeur Werkgevers in de Sport) en Erik Lenselink (manager Sportontwikkeling NOC*NSF en bestuurslid Werkgevers in de Sport) leveren een actieve bijdrage tijdens het  Kennisdiner. Tevens worden uit de zaal de praktijkervaringen uit de sport opgehaald.

Vanaf 17.45 uur bent u van harte welkom en staat het buffet voor u klaar. Het kennisdiner start om 18.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

Deelnemen? 

Leden van NOC*NSF (voorzitters, directeuren, managers en medewerkers HR/P&O) zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan het Kennisdiner. Heeft u zich al aangemeld?
Ook de (overige) leden van de WOS zijn van harte welkom. Een aantal plekken is voor hen speciaal gereserveerd, beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst. Geïnteresseerd? Meld u snel aan. Aanmelden kan via deze link