Donderdag 02 november 2017

20 november: sport praat 21 minuten over kindermishandeling

Heb jij 21 minuten de tijd om te praten over kindermishandeling?

In de aftrap van de Week tegen Kindermishandeling op maandag 20 november, vinden er in twaalf provincies tegelijkertijd 21 Minuten-bijeenkomsten plaats. Op verschillende locaties vertellen
ervaringsdeskundigen tegelijkertijd hun verhaal over kindermishandeling. Ook De Weerelt doet mee: KNHB, Nevobo, NSkiV, NGF en Watersportverbond organiseren een 21 Minuten-bijeenkomst in De Weerelt over kindermishandeling in de context van sport. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Een klein gebaar, grote impact

In de bijeenkomsten ligt de nadruk op wat een volwassene kan doen voor een kind waar hij/zij zich zorgen over maakt. Een klein gebaar kan vaak al een enorm verschil maken in het leven van een kind. Bij de bijeenkomst in De Weerelt zal Anita Staps haar verhaal vertellen vanuit haar ervaringen binnen de sport. De bijeenkomst wordt geleid door Eelko van Groen. In 6 minuten vertelt Anita Staps wat veiligheid en onveiligheid voor haar als kind betekende. Daarna gaan de bezoekers met elkaar in gesprek over wat men kan doen voor een kind.

Programma

  • 11.55-12.16
  • Locatie: De Weerelt, Orteliuslaan 1041, Utrecht
  • Deur open: 11.30 uur
  • Einde: 13.00 uur

Aanmelden en meer informatie: klik hier (max. 50 personen).