Dinsdag 10 november 2015

20 november: Toekomst van het vrouwenvoetbal en de vrouwelijke topsportbestuurder

Op vrijdagavond 20 november ben je van harte welkom bij de bijeenkomst van de LNVS over de toekomst van het vrouwenvoetbal en de vrouwelijke topsportbestuurder. Aansluitend bezoeken we de wedstrijd Ajax Vrouwen tegen PSV uit de Eredivisie voor Vrouwen. Marleen Molenaar, manager vrouwenvoetbal Ajax en Minke Booy, manager vrouwenvoetbal KNVB, gaan in gesprek over de toekomst van het vrouwenvoetbal in Nederland en dit panel zal worden geleid door een bekende voetbalvrouw.

Programma

  • Datum: 20 november 2015
  • Tijdstip ontvangst: 17.30 uur (mogelijkheid tot deelname aan het buffet voor 10 euro per persoon)
  • Tijdstip paneldiscussie: 18.15 uur
  • Aanvang wedstrijd: 19.30 uur
  • Drankje tijdens pauze: 20.15 uur
  • Naborrel: 21.15 uur

Locatie: Borchland, Borchlandweg 6 - 10 in Amsterdam

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar tamara.schellekens@gmail.com voor vrijdag 13 november 2015. Je ontvangt dan een bevestiging van deelname. Wanneer je nog vragen hebt, kun je altijd contact opnemen via 06-50545073 of tamara.schellekens@gmail.com. We hopen jullie allemaal te verwelkomen op vrijdag 20 november aanstaande. 

LNVS

Het Landelijk Netwerk Vrouwen in de Sport (LNVS) is een nationaal platform van en voor vrouwen actief in landelijke sportorganisaties, zowel bestuurlijk als professioneel.

LNVS werkt samen met het ministerie van VWS, NOC*NSF, NISB en Sport & Zaken. Gezamenlijk streven wij ernaar om door middel van voorlichting, advies en deskundigheidsbevordering aan individuele vrouwen en sportorganisaties een grotere instroom en doorstroom van vrouwen, die als vrijwilliger of als professional werkzaam zijn in de sport te bereiken.

Vier keer per jaar houden we een bijeenkomst die zowel leden als introducés mogen bijwonen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er geïnformeerd en geïnspireerd.