Donderdag 12 oktober 2017

24 november: Sneakergala

Young Professionals, tijd om je sneakers te poetsen! Het jaarlijkse Sneakergala staat weer op het programma en wel op vrijdag 24 november! Dit jaar gepresenteerd door Jong Oranje (NOC-NSF en de aangesloten sportbonden en bedrijven), VSG-YPN en ICA. 

De organisatie heeft een aantal bijzondere sprekers zo gek gekregen om - alvorens het knalfeest van start gaat - het peloton van een aantal waardevolle workshops te voorzien. Naast een walking diner voor een goede bodem ga je dus ook huiswaarts met een rugzak aan tips.

Programma

Passend binnen het thema #TEAMWORK zal de avond worden geopend door niemand minder dan Antje Diertens (D66). Antje Diertens is Tweede Kamerlid voor D66 en laat haar licht schijnen over #TEAMWORK in de Tweede Kamer en in de sport vanuit haar ruime ervaring met de sport en sportonderwijs. Na de opening garanderen wij een aantal inspirerende workshops geleid door Fransesco Wessels en Jan Niebeek.

  • Een van de workshopsessies wordt gehost door niemand minder dan Francesco Wessels. Zijn naam komt vooral van achter de schermen van de topsport. Hij is een onmisbare schakel geweest bij verschillende topprestaties. Tijdens het Sneakergala zal Francecso ons meenemen in zijn verhaal en ervaringen bij de totstandkoming van TEAMNL. Hij vertelt je wat zijn rol is geweest om deze samenwerking tot een succes te maken én wat JIJ kunt doen om zelf goede samenwerkingen te laten slagen.
  • Jan Niebeek is een moderne topcoach waarbij de spelers de verantwoordelijkheid krijgen om zelf tot goede plannen en samenwerking te komen. Met deze nieuwe manier van leidinggeven wist hij zijn team te prikkelen en te verbeteren. Met als resultaat 6 titels zowel nationaal als internationaal in de afgelopen 4 jaar. Tijdens de workshop krijg je inzicht in de tools die Jan gebruikt om zijn team optimaal te laten presteren.

Na de workshops vormt een escaperoom-spel de sleutel naar de volumeknop van DJ Miss Mary!
Op www.wijzijnjongoranje.nl/sneakergala lees je meer informatie over het sprekers/locatie/tijden etc.

Tickets

Je hebt te maken met een ‘chasse patate ticket’ à € 33,50, maar dit jaar is er een primeur met het ‘peloton ticket’! Stel je team samen en bestel snel jouw ticket extra voordelig!

Volg ons in de tussentijd via twitter @JongOranjeYP en facebook.com/jongoranjeYP
Ken jij nog meer Young Professionals die graag naar het Sneakergala willen? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!

Namens de hele organisatie van het Sneakergala, graag tot ziens op 24 november a.s.