Maandag 09 mei 2016

30 mei: Informatiebijeenkomst pensioen in de sport

Plannen voor morgen heb je waarschijnlijk al gemaakt. Maar hoe ziet je leven er over tien, twintig of dertig jaar uit? Dat is lastig te voorspellen, maar erg belangrijk om bij stil te staan. De keuzes die je nú maakt hebben namelijk gevolgen voor jouw inkomen op latere leeftijd. Daarom is het goed om te weten welke gebeurtenissen in jouw leven precies invloed hebben op jouw pensioen. En wat je zelf kunt doen om zaken goed te regelen.

Stel je jezelf wel eens de volgende vragen:

  • kan ik straks nog wel eerder stoppen met werken?
  • waarop heb ik recht als ik arbeidsongeschikt raak?
  • wat krijgen mijn partner en kinderen als ik overlijd?
  • kan ik iets doen om het financieel nog beter voor mezelf te regelen?
  • wat betekenen de huidige dekkingsgraden voor mijn pensioen?

Kom dan naar een van twee informatiebijeenkomsten in de sport over pensioen! Je krijgt in de presentatie antwoord op deze en andere vragen. Ook zullen we ingaan op de pensioenactualiteiten.

Een presentatie speciaal voor jou

Samen met Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW), waar je jouw pensioen opbouwt, organiseert de WOS een tweetal informatiebijeenkomsten speciaal voor medewerkers in de sportsector.

  • op 25 mei 2016 ben je van harte welkom NOC*NSF (Papendallaan 60, Arnhem);
  • op 30 mei in het Huis van de Sport (Wattbaan 31-49, Nieuwegein).

De bijeenkomsten starten om 15.00 uur en eindigen om 16.30 uur. Een voorlichter van PFZW legt je in de presentatie ‘Inkomen en Pensioen. Een kwestie van kiezen!’ uit hoe jouw pensioen in elkaar zit. Maar ook wat je kunt doen om ook na jouw pensioen nog een goed inkomen te hebben.

Ga naar MijnPFZW

In MijnPFZW, jouw persoonlijke pensioenomgeving, vindt je jouw actuele pensioenbedragen. Ga als voorbereiding op de presentatie naar MijnPFZW om inzicht te krijgen in jouw eigen pensioen. Op de eerste pagina zie je jouw pensioenbedragen op de standaardpensioenleeftijd. Onder ‘pensioenplanner’ kun je de bedragen op een eerdere of latere leeftijd uitrekenen.

Meld je nu aan!

Mis deze belangrijke informatie voor jouw toekomst niet en kom naar de presentatie. Meld je aan via de volgende link: Informatiebijeenkomsten pensioen voor de sportsector. Doe dat vóór 20 mei 2016.

Deze bijeenkomsten worden mogelijk gemaakt door de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie).