Maandag 22 september 2014

4 november: Modern solliciteren

De laatste jaren is het ‘vak’ van solliciteren erg veranderd. Vroeger zocht je in de krant naar vacatures en stuurde je een sollicitatiebrief en een cv naar een potentiële werkgever. Tegenwoordig staat je cv op LinkedIn en solliciteer je via e-mail of door een digitaal formulier in te vullen. Hoewel deze manier van solliciteren niet meer weg te denken valt, is het voor veel mensen toch nog onbekend terrein. Daarom organiseert De Unie de workshop ‘modern solliciteren’. 

Doel

Tijdens deze workshop krijg je handvatten aangereikt hoe je (digitaal) netwerkt en hoe je jouw cv en/of LinkedIn profiel verder verbetert. Iedereen die zich digitaal wil positioneren op de arbeidsmarkt is welkom. 

Waar en wanneer?

De cursus Modern Solliciteren wordt gegeven op het hoofdkantoor van De Unie, UniePlaza, in Culemborg. De cursus wordt aangeboden op dinsdag 4 november.

Aanmelden

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen? Op de website van De Unie kun je je aanmelden. De workshop kost € 89,95. Ben je lid van De Unie dan betaal je slechts € 59,95 (inclusief lunch)*.

Voorwaarden

* Bij annulering door de deelnemer vanaf het moment van inschrijving tot 10 dagen voor aanvang van de workshop wordt 25% in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 10
dagen tot 96 uur voor aanvang wordt 50% in rekening gebracht. Bij annulering binnen 96 uur voor aanvang van de workshop wordt 100% in rekening gebracht. UnieServices behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende deelname de workshop uiterlijk 10 dagen voor aanvang te annuleren. Zo mogelijk wordt onder dezelfde voorwaarden een alternatieve datum aangeboden.