Vrijdag 27 juni 2014

4e editie Talentprogramma start in september

Het Talentprogramma is één van de HR Sport initiatieven voor talentvolle professionals van de samenwerkende sportbonden, en NOC*NSF met ondersteuning van Partner in Sport, Randstad. Het biedt de unieke kans om in gesprek te gaan met toonaangevende personen (onder andere directie, bestuur, programmaleiders) en elkaar te informeren over de ins en outs van het runnen van een sportorganisatie en het managen van programma’s in het brede krachtenveld van sport, het eigen netwerk verder uit te bouwen en de volgende stap te zetten in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

4e editie

In navolging op de eerste drie succesvolle edities gaat in september de vierde editie van start. In het programma word je uitgedaagd en geïnspireerd om nog meer uit jezelf te halen en bij te dragen aan de doelen van de organisatie en de sport, nu en in de toekomst. Het gaat om persoonlijke ontwikkeling in combinatie met oriëntatie op het werkveld, loopbaanpaden en functies in de sport.

Het programma bestaat uit een combinatie van groepsbijeenkomsten (thema’s persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, intervisie, ronde tafelgesprekken met directeuren/managers in de sport) en persoonlijke begeleiding. De definitieve invulling van de thema’s en de gastsprekers in het gehele programma wordt met de deelnemers bepaald op basis van de gezamenlijke leerdoelen van de groep.

Interesse?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over het programma? Lees er hier dan meer over:

Aanmelden

Je kunt je tot 1 september aanmelden via het inschrijfformulier. Bij de aanmelding voeg je je CV toe samen met je motivatie en een motivatie van je leidinggevende.