Maandag 19 oktober 2015

5 november: Ontwikkel jezelf! Kunnen, willen, doen

Jong Oranje organiseert op donderdagochtend 5 november de aftrapsessie van de Ontwikkel jezelf!-reeks. Tijdens deze sessie leer je meer over wie je bent en wat je kunt. Heb jij voldoende uitdagingen in je werk? Op welke vlakken zou jij je in je huidige baan verder willen ontwikkelen? Dit zijn vragen die jij jezelf wellicht stelt en die misschien ook wel door je leidinggevende worden gesteld. Jong Oranje nodigt je daarom uit voor het event ‘Ontwikkel jezelf! Kunnen, willen, doen’. Dit event vindt plaats bij de Sportief Werken-locatie Leonidas in Rotterdam. Gedurende deze ochtend dagen we je uit om na te denken over jouw persoonlijke ontwikkeling.

We beginnen de dag sportief met een geweldige curlingclinic, waar je je individueel voor kunt aanmelden. Na de clinic staat er een ontbijtje klaar en kun je bijpraten of kennismaken met de andere aanwezige Jong Oranje-spelers. Het thema van het eerste gedeelte van de ochtend is: 'wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?'. Namens Randstad zijn loopbaancoaches Mercedes Passemiers en Ed van de Wiel aanwezig. Beiden zijn actief in het programma ‘Goud op de werkvloer’ en zullen diverse rondetafelgesprekken begeleiden. Na de pauze gaat het vooral om de vraag wat nodig is om Young Professionals te binden en boeien. Wat kun jij toevoegen aan de sport en wat moet de sport doen om jou als Young Professional te behouden? Er is een panel aanwezig dat de link legt naar de transitie in de sport. Daarna sluiten we de dag gezamenlijk af. Na afloop van het event kun je sportief werken bij Leonidas.

Programma

08.00 – 09.00 Sportieve start van de dag: curlingclinic (optioneel)
09.00 – 09.30 Netwerkontbijt (optioneel)
09.30 – 11.00 Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik
11.00 – 11.15 Pauze
11.15 – 12.15 Binden & boeien voor de toekomst
12.15 – 12.30 Afronding
12.30 – 17.00 Sportief werken bij Leonidas (optioneel)

Kosten

€15,00* Curlingclinic en ontbijt
€5,00* Ontbijt
*Graag cash meenemen op de dag zelf

Gedurende de ochtend is er gratis koffie, thee en water aanwezig. Lunch is voor eigen rekening of kan meegebracht worden.

Locatie

R.H.V. Leonidas, Toepad 95, 3063 NJ Rotterdam. Voor meer informatie: www.leonidas.nl

Aanmelding

Meld je nu aan voor dit event. Begin november ontvang je een laatste mail met praktische informatie.