Woensdag 30 augustus 2017

Aanmelden voor Talentprogramma Werken in de Sport 2017/2018 nog mogelijk!

Hoe staat het met de talentvolle professional(s) binnen jouw werkorganisatie?

De vakantieperiode loopt op zijn eind, de eerste inschrijvingen voor het Talentprogramma Werken in de Sport zijn binnen en de start van (de intakes voor) het Talentprogramma in het najaar staan volgende maand alweer voor de deur.

Daarom herinneren we je hierbij graag aan de mogelijkheid tot aanmelden voor het Talentprogramma Werken in de Sport tot en met 15 september 2017!

Het Talentprogramma Werken in de Sport is het gezamenlijke initiatief voor de talentvolle professionals van de sportbonden, NOC*NSF en sport gerelateerde organisaties. Het is inmiddels een succesvolle formule – dit najaar start de 7e editie (!) – om meer structurele aandacht én samenwerking te genereren voor talentontwikkeling en goede professionals te behouden voor de sport.

Met dit programma kunt u de talenten in uw werkorganisatie iets extra’s bieden en inspireren. Het biedt uw talent de unieke kans om de volgende stap te zetten in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, het eigen netwerk verder uit te bouwen en in gesprek te gaan met toonaangevende personen (o.a. directie, bestuur, programmaleiders) en elkaar over de ins en outs van werken in een sportorganisatie en het managen van programma’s in het brede veranderende krachtenveld van sport.

Lees hier meer over de reacties en ervaringen van deelnemers van eerder edities of ga gelijk naar de uitgebreide informatie van deze 7e editie van het Talentprogramma.

Neem voor vragen en meer informatie contact op met Rianne Mulder: rianne.mulder@nocnsf.nl of bel: 06-81431055.