Woensdag 15 juli 2015

Aanmelding geopend voor 5e editie Talentprogramma Werken in de Sport

Het Talentprogramma is een initiatief voor de talentvolle professionals van de sportbonden en NOC*NSF. Het is inmiddels een succesvol gebleken stap om meer structurele aandacht én samenwerking te genereren voor talentontwikkeling en goede professionals te behouden voor de sport.

Uiteenlopende deelnemers

Onlangs is de 4e editie van het programma afgerond. Deze groep bestond uit 13 personen, van 10 sportbonden, NISB en NOC*NSF. De vaste begeleiding was in handen van Guido Davio, manager Verenigingszaken en Competitie KNHB, Jolina Broesder, accountmanager en projectleider NOC*NSF en Alberthe van der Sluis, loopbaanadviseur Randstad. De functies van de deelnemers liepen uiteen van projectleiders, adviseurs, communicatie-adviseurs, coördinatoren en managers op verschillende terreinen, zoals: sportparticipatie, opleidingen, wedstrijd & competitiezaken, marketing, communicatie, research & intelligence en topsport.

Verbeterd programma

Belangrijk is dat de groep niet op inhoud bij elkaar komt, maar op eigen ontwikkeling, ingeschatte groeimogelijkheden en fase in de eigen loopbaan. Met de ervaringen uit de eerdere programma’s is het Talentprogramma steeds verbeterd en aangescherpt. 

Interesse?

Is je interesse gewekt en heb je talent in huis dat je hiermee de kans wilt bieden zich verder te ontwikkelen? Lees er hier dan meer over:

Aanmelden

Je kunt je werknemers tot 1 september aanmelden via het inschrijfformulier. Bij de aanmelding voeg je het CV van de deelnemer toe samen met je motivatie als leidinggevende.

Meer informatie 

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Jolina Broesder - NOC*NSF, jolina.broesder@nocnsf.nl, T: 06 – 51311568.