Vrijdag 18 april 2014

Ben jij een goede Sportwerkgever?

Je bent ongetwijfeld goed in je tak van sport, maar ben je ook een goede werkgever? Met de SportwerkgeverScan kun je snel zien hoe u er voor staat! Of je alles op orde hebt of dat er nog zaken zijn te verbeteren. Het invullen van de SportwerkgeverScan is geen doel op zich, maar een hulpmiddel om je werkgeverschap nog meer te verbeteren! Er zijn drie vragenlijsten ontwikkeld, voor de kleine -, de middelgrote - en de grote sportwerkgever. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, zie je meteen waar je nu staat en kun je jezelf feliciteren of heb je informatie op grond waarvan je verbeteringen kunt aanbrengen. 

De test

In de test wordt onder andere ingegaan op de wijze waarop arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd en geïntegreerd in je organisatie. Welke middelen worden ingezet om je werknemers gemotiveerd te houden. Hoe je een te hoge werkdruk probeert tegen te gaan. En of en hoe je medewerkers betrekt bij je bedrijfsvoering. De resultaten van de test kunnen je helpen om zaken bespreekbaar te maken en desgewenst verbeteringen aan te brengen.

Nieuwsgierig naar hoe je er voor staat? Vul dan hier de test in. Afhankelijk van je aantal werknemers kies je voor een van de drie vragenlijsten.