Dinsdag 24 juli 2018

Blijf op de hoogte van al het nieuws over werken in de sport!

werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche.
Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O en werknemers in de sport, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

De sport wil collectief haar eigen branche versterken en professionaliseren. Daarin speelt de kracht van sport om mensen en organisaties op alle niveaus te (ver)binden een grote rol. Er zijn sterke werkorganisaties nodig met meer marktgerichtheid, ondernemerschap en verbindend leiderschap. Het ontwikkelen, groeien, functioneren en werven van medewerkers in de sport die dit mee realiseren, is daarin een belangrijk onderdeel.

De arbeidsmarkt is voortdurend aan het veranderen, voor medewerkers ligt de uitdaging om te blijven ontwikkelen. Op het gebied van kennis en vaardigheden kan een medewerker zelf een groot deel van de eigen ontwikkeling bepalen. Deze site biedt de mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan en de middelen te benutten (via deze site of bied ze als werkgever aan je werknemers) om te zorgen voor blijvende arbeidsfitheid. Daarnaast kunnen medewerkers ook terecht voor juridische vragen.

Mis niets en meld je aan voor de nieuwsbrief!