Woensdag 26 maart 2014

Coaching

Uit onderzoek blijkt dat bevlogenheid en betrokkenheid belangrijke elementen zijn voor succes en plezier in je werk. Wil jij ook blijvend werkplezier, verantwoordelijkheid en uitdaging in je baan? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Kom in beweging en schakel een coach in!

Positief coachen 

NOC*NSF heeft afspraken met HR-Solutions van Randstad als Partner in Sport. De ervaren coaches van Randstad Coaching helpen je graag je talenten aan te boren en beter te presteren. In het kader van duurzame inzetbaarheid is vooruit denken in je loopbaanontwikkeling iets heel positiefs. Positiviteit staat dan ook samen met vertrouwen centraal in de coachingsaanpak. Een coachtraject begint met een intakegesprek en eindigt met een evaluatie, waaruit een concreet plan rolt dat je zelf hebt geschreven. Jouw leidinggevende wordt alleen geïnformeerd over het proces, niet over wat jij samen met je coach bespreekt.

Uitgangspunten

  • coachen is vrijwillig, maar niet vrijblijvend; 
  • coaching is gericht op resultaat; 
  • elk traject heeft een doelstelling en is toekomstgericht; 
  • coachen gaat over werk, het is praktisch; 
  • alle partijen (werkgever, werknemer en coach) hebben hun eigen verantwoordelijkheid.

Meer weten? 

Zoek je meer informatie? Informeer bij je leidinggevende naar de mogelijkheden. Of stuur een mail naar info@werkenindesport.nl. Volg je al een traject via Randstad HR Solutions? Log dan in op Mijn Werkinzicht