Zaterdag 01 februari 2020

De ambacht van je carrière

In de sport wisselen we, onder andere vanwege de (vaak) beperkte doorstroom mogelijkheden, niet vaak van team. Ook komen er telkens nieuwe uitdagingen op de sector Sport af.

Hoe zorg je er in deze omstandigheden voor dat jouw werk leuk blijft als je lang voor hetzelfde team uitkomt? Hoe zorg je er voor dat jouw rol aansluit binnen het team in termen van behoeften, sterke kanten en je belangstelling? En wat vraagt jouw team (in veranderende tijden met grote uitdagingen voor de sector Sport) van haar spelers in termen van competenties, vaardigheden en kennis?

Jobcraften kan medewerkers en teams helpen met een reflectie op of je werk past bij wat je goed kunt en met plezier doet. Dit doen we door samen een diagnose te maken van de taken en te onderzoeken waar sleutelmogelijkheden liggen. Jobcraften ondersteunt hierin door inzichtelijk te maken wat jij en jouw team kan doen met de kwaliteiten die je nu al in huis hebt. Alle personen binnen het team hebben zijn/haar eigen kwaliteiten. Om deze kwaliteiten in teamverband het beste tot zijn of haar recht te laten komen, worden er twee soorten workshops georganiseerd:

Workshop Jobcraften

In de eerste workshop wordt jobcraften als werkwijze verder uitgediept. Thema’s die hierin centraal staan zijn onder andere het versterken van kwaliteiten binnen het team, het identificeren van obstakels die hinderen in de ontwikkeling en het betrekken van medewerkers in jobcraften van hun eigen werk. Door het toepassen van een taak diagnose ga je aan de slag met het ontleden van jouw werkzaamheden en experimenteren met verschillende facetten die voor jouw werk belangrijk zijn. Hoe veel werk doe jij eigenlijk, voor wie doe je het werk en waarom? Middels een handige digitale tool ‘Mooi Werk’ ga jij aan de slag met het craften van jouw eigen job.

Inschrijven

Datum: Donderdag 2 april
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Locatie: Utrecht | Weerelt van Sport

Datum: Dinsdag 19 mei
Tijd: 09:30 – 13:00 uur
Locatie: Arnhem | Congrescentrum Papendal

Inschrijven

Binnenkort worden de data voor de nieuwe workshops dit najaar gepland.Ben je geïnteresseerd? Houd dan deze pagina in de gaten of stuur een mailtje naar info@sportwerkgever.nl met als onderwerp ‘interesse workshop jobcraften’. Dan krijg je persoonlijk bericht over de nieuwe datum van de eerstvolgende workshop.

Ik wil mij inschrijven voor een workshop jobcraften

Incompany Jobcraften

Naast de individuele mogelijkheid om aan jouw eigen werkzaamheden te werken bieden we ook de mogelijkheid om voor sportorganisaties om incompany aan de slag te gaan met jobcraften. Wel zo makkelijk als jij direct met jouw team aan de slag wilt met de eigen werkzaamheden. In deze workshop ga je met jouw team aan de slag met het analyseren van de werkzaamheden, het prioriteren van de werkzaamheden en het (her)inrichten van taakverdelingen. Deze workshop wordt aangeboden bij de organisatie op locatie.

Ik wil graag incompany jobcraften

Meer informatie
Wil je meer informatie over de workshops Jobcraften? Neem dan contact op met de WOS via info@sportwerkgever.nl of 026 483 44 50.