Dinsdag 04 oktober 2016

De ‘SportAssist formule’ zorgt voor persoonlijke ontwikkeling

Werk jij binnen de sportwereld en zou jij wel eens een (tijdelijk) kijkje willen nemen in de keuken van een andere sportbond en/of NOC*NSF? Dan biedt de ‘SportAssist formule’ de mogelijkheid om werkervaring op te doen naast je huidige functie.

Flexibele inzet

NOC*NSF SportAssist is een project-, management- en adviesbureau dat voor sportorganisaties flexibele personele inzet verzorgt op het gebied van besturen, organiseren en ontwikkelen van de sport. SportAssist matcht de vraag van een sportorganisatie aan een opdrachtnemer. Het gaat hier om betaalde individuele dienstverlening waarbij de vraag leidend is. De opdrachtnemer kan een adviseur van SportAssist zijn maar via de ‘SportAssist formule’ ook een professional van een sportorganisatie. In dit laatste geval heeft NOC*NSF SportAssist een coördinerende rol. De sportorganisaties krijgen dan een kostendekkende vergoeding voor de inzet van de professional.

Kennisuitwisseling en persoonlijke ontwikkeling

De ‘SportAssist formule’ biedt voor medewerkers dus de mogelijkheid om ingezet te worden bij externe opdrachten. Deze (tijdelijke) interne mobiliteit binnen de sport zorgt voor kennisuitwisseling en het opdoen van nieuwe werkervaring. Het verbreed de kijk van de medewerker op de sportsector en kan zorgen voor nieuwe inzichten bij de organisatie. De formule draagt daardoor bij aan overkoepelende HR doelstellingen van de sport, waarbij de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling binnen de sportwereld wordt geboden.

Diensten

De inhoud van de opdrachten van NOC*NSF SportAssist lopen sterk uiteen en is afhankelijk van de inkomende vraagstukken. SportAssist biedt onder andere de volgende diensten aan:

  1. Interim-management
  2. Projectmanagement
  3. Eventmanagement
  4. Samenwerking en clusteringstrajecten
  5. (Procesbegeleiding) meerjarenbeleidsplan
  6. Kwaliteitsverbetering sporttechnische opleidingen
  7. Herinrichting werkprocessen
  8. Verbeterprocessen goed sportbestuur en minimale kwaliteitseisen

Interesse?

Benieuwd welke rol NOC*NSF SportAssist voor jouw persoonlijke ontwikkeling kan spelen? Bespreek dit met jouw leidinggevende en neem contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak.

E-Mail: sportassist@nocnsf.nl