Dinsdag 29 maart 2016

Dromen en ambities verwezenlijken

In de sport vinden we het belangrijk dat werknemers een droom, een ambitie voor ogen hebben om naar te streven. Die droom geeft richting, focus en inspiratie. Wanneer de ambities passen bij het doel dat de organisatie voor ogen heeft is de winst dubbel. Je werkgever kan je tools in handen geven om zicht te krijgen op die ambities en hoe die verwezenlijkt kunnen worden.

Mijn droom en ambities

Zelf aan de slag

‘Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?’ Deze vragen lijken zo simpel, maar zijn het voor heel veel mensen niet. Om daarbij te helpen is het E-portal speciaal ontwikkeld voor de 3.700 werknemers die in de sportsector werkzaam zijn en vallen onder de CAO Sport. Dus ook voor jou! Ontdek wat jouw dromen en ambities zijn en hoe je je in die richting kunt ontwikkelen.

De Sport Recordings Unplugged

In navolging op de serie bijeenkomsten van De Sport Recordings, is journalist Paul van der Linden (onder andere werkzaam voor BNR) op pad gegaan. Het resultaat is een aantal mooie filmpjes, waarin Paul in gesprek gaat met werknemers en werkgevers in de sport, topsporters en coaches over diverse onderwerpen aangaande een optimaal werkveld.

Paul is benieuwd naar hoe wij dat tot nu toe doen. Wat we kunnen leren van de topsporters zelf, die dagelijks bezig zijn met optimaal presteren. En wat we kunnen leren van collega’s, welke hulpmiddelen zijn hierbij beschikbaar. Het resultaat is een serie filmpjes: De Sport Recordings Unplugged. Kijk mee!