Maandag 12 januari 2015

Gezocht: nieuwe aanvoerders!

Precies een jaar geleden is Jong Oranje opgestart vanuit het idee om Young Professionals in de sport dichter bij elkaar te brengen. Zeven aanvoerders hebben zich de afgelopen twaalf maanden ingezet om Jong Oranje op de kaart te zetten en de eerste activiteiten te coördineren. Met succes! Er zijn allerlei georganiseerde én ongeorganiseerde contactmomenten geweest om Young Professionals binnen en buiten de sport met elkaar te verbinden. Dit succes is uiteraard niet alleen te danken aan de zeven aanvoerders, maar ook aan vele andere enthousiaste Jong Oranje-spelers die hun steentje hebben bijgedragen.

Kartrekkers

Toch is een aanvoerdersteam nodig; mensen die de kar trekken, die initiatieven blijven aanjagen en die het overzicht hebben wat er onder de noemer ‘Jong Oranje’ gebeurt. Het idee is dat iedere aanvoerder deze rol één tot twee jaar vervult en daarna z’n aanvoerdersband aan een andere Jong Oranje-speler doorgeeft. Daarom is Jong Oranje op zoek naar nieuwe aanvoerders!

Wat zoekt Jong Oranje precies?

Gezocht wordt naar Jong Oranje-spelers die:

  • het leuk vinden om een voortrekkersrol te vervullen;
  • de organisatie en/of coördinatie van activiteiten op zich willen nemen;
  • nieuwe mensen binnen en buiten de sport willen leren kennen;
  • tijd hebben om eens in de twee maanden met de andere aanvoerders te vergaderen (meestal gekoppeld aan een gezellig ontbijt of diner);
  • en tijd hebben om zo’n twee keer per jaar de organisatie van een Jong Oranje-activiteit te coördineren (gemiddeld één á twee uur per week, afhankelijk van je eigen agenda).

Interesse?

Lijkt ’t je wat? Of wil je meer weten over de taken van het aanvoerdersteam? Neem dan contact op: