Maandag 11 mei 2015

Gezocht: organisatoren voor het SneakerGala 2015!

Op 21 november 2014 hebben we een geweldige eerste editie van het SneakerGala georganiseerd. Om die editie een vervolg te geven zijn we op zoek naar tien enthousiaste Jong Oranje-spelers die de uitdaging aan willen gaan om in november weer een fantastisch SneakerGala neer te zetten! Om niet al te veel tijd kwijt te zijn naast onze drukke banen in de sport hebben we de werkzaamheden onderverdeeld in vier commissies.

Locatie

Deze commissie gaat aan de slag met het uitkiezen van een toplocatie voor het SneakerGala, de catering en de aankleding.

Activiteiten

Ook tijdens de tweede editie van het SneakerGala is het idee om (sport)activiteiten te organiseren waarbij de aanwezige Young Professionals elkaar ontmoeten. Deze commissie zorgt voor een mooi sport- en netwerkprogramma.

Communicatie

We willen dit jaar nóg meer Jong Oranje-spelers en andere Young Professionals naar het SneakerGala trekken. Deze commissie gaat aan de slag met promoten, promoten en nog meer promoten!

Samenwerking bedrijfsleven

Dit jaar willen we de partners/sponsoren van bonden (en hun Young Professionals) meer betrekken bij het SneakerGala. Daarom zijn we op zoek naar een Jong Oranje–speler die deze verbindingen wil gaan leggen.

Heb jij een mooie locatie in gedachten, creatieve ideeën om het netwerken nog leuker te maken, een ander goed idee of wil je gewoon een steentje bijdragen? Meld je dan nu aan voor de organisatie van het SneakerGala 2015 via jongoranjenetwerk@gmail.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne van Til van NOC*NSF via sanne.vantil@nocnsf.nl.