Vrijdag 15 augustus 2014

Gezocht: wintersportbikkels met een gouden hart

Zin in een bijzondere en sportieve activiteit waarin we samen jongeren met een lichamelijke beperking ondersteunen? Doe dan mee aan De Hoogste Wintertijd!

Sportieve uitdaging

Dit evenement wordt voorafgaand aan de nacht dat de wintertijd ingaat, zaterdag 25 oktober 2014, in SnowWorld Zoetermeer georganiseerd. Tijdens deze wintersportchallenge gaan skiërs en snowboarders een sportieve uitdaging aan om geld in te zamelen voor jongeren met een lichamelijke beperking. Het is een leuk evenement waarbij Jong Oranje kan aanhaken! In een team met drie andere Young Professionals probeer je zoveel mogelijk runs te maken in een slalom. De DJ verzorgt een lekkere beat, de fysio masseert je pijnlijke spieren en na afloop staat er een drankje in de apres-ski voor je klaar. Kortom: dit wordt weer een leuke Jong Oranje-activiteit!

De Challenge

De uitdaging is om vier uur achter elkaar te slalommen. Ga je foutloos door de slalom dan verdien jij voor jouw team een punt. Extra punten zijn te verdienen bij andere sportactiviteiten waarin je een ander team kunt uitdagen. Er zijn mooie prijzen te winnen voor de deelnemers (kosteloos door partners ter beschikking gesteld). Daarnaast kun je de Paralympiërs uitdagen in de slalom. Wie is in staat een Paralympiër te verslaan? Je krijgt één mogelijkheid hun tijd te verbeteren!

Meedoen?

Om te kunnen deelnemen is een minimaal bedrag van 150,- euro per persoon aan sponsorgelden nodig. Dit bedrag verzamel je via bijvoorbeeld familie, collega’s en vrienden. Wij hopen dat elke deelnemer zich tot het uiterste inspant om een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te brengen voor dit mooie doel. Ben jij een bikkel met een gouden hart?

Registratie

Laat je eerst registreren. Na de registratie kun je je individueel aanmelden via deze link. Op de dag zelf wordt een team van maximaal vier leden van Jong Oranje gevormd, dus je hoeft zelf geen team aan te melden. Na je registratie kun je bij het aanmelden van je actiepagina een opmerking achterlaten voor de organisatie waarin je kunt aangeven dat je van Jong Oranje bent. Dit is belangrijk voor de organisatie, dus vergeet dit niet te doen. Na je aanmelding heb jij je eigen profiel en kun je deze link doorsturen naar je potentiële sponsoren, zodat ze handig en direct jou kunnen ondersteunen!

Contact

Meer informatie kun je hier vinden. Vragen? Neem contact op met de organisatie via hoogstewintertijd@wintersport.nl.