Vrijdag 09 januari 2015

Hoe tevreden ben jij over werkenindesport.nl?

Op ons verzoek om je mening te delen over werkenindesport.nl ontvingen we al veel inspirerende reacties en tips. Meedoen aan het onderzoekje kan nog steeds. Deel je mening om werkenindesport.nl nog sterker te maken en kom ook in de spotlight!

In mei 2014 is de website werkenindesport.nl gelanceerd. De website is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. De site is ter ondersteuning en versterking van 'goed werkgeverschap en goed werknemerschap' in de sport zoals in de CAO Sport en Sportagenda 2016 met elkaar is afgesproken.

Deel je mening!

De site is nu ruim 7 maanden live en we zijn erg benieuwd naar jouw mening. Welke artikelen spreken je aan? Waar zou je meer informatie over willen krijgen? Hoe beter wij weten waar jij behoefte aan hebt, hoe sterker wij werkenindesport.nl kunnen maken. Dit alles om nog beter in jouw behoeften en die van andere bezoekers te voorzien.

Korte vragenlijst

Het invullen van de vragenlijst duurt 5 tot hooguit 10 minuten. Het onderzoek is anoniem, tenzij je ervoor kiest aan het eind je e-mailadres in te vullen, waardoor je kans maakt jezelf aan een breed publiek binnen de sport te presenteren. Wij kiezen namelijk 2 personen uit die we op onze site ‘in de spotlight’ zetten. Met wekelijks meer dan 3000 unieke bezoekers is dit een mooie kans om jezelf onder de aandacht te brengen! Lees hier bijvoorbeeld het verhaal van onze 1000ste volger op Twitter.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

Alvast hartelijk dank voor het geven van jouw feedback!