Woensdag 18 maart 2015

Ik neem je mee!

De Nationale Sportweek (NSW) is een landelijk sportevenement dat de sport in Nederland een week lang in de etalage zet. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is, en wordt dit jaar gehouden van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 april. Ongeveer 208 gemeenten en 40 sportbonden doe al mee, jouw bond ook? Het zou leuk zijn als Jong Oranje-spelers zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen tijdens de Nationale Sportweek!

Ga sporten met iemand uit je netwerk

Je kunt tijdens de Nationale Sportweek collega’s en relaties uitnodigen om te gaan sporten en bewegen. Activeer je netwerk en ga bijvoorbeeld tijdens de lunch of voor/na werktijd een rondje hardlopen of fietsen. Of ga vergaderwandelen: daag jouw vergaderpartners uit en neem ze mee. Leg het moment vast met een selfie en post het op social media met #jongoranjeYP en #NSW2015. Je maakt dan kans op een kledingset van de NSW t.w.v. 100 euro! In de toolkit van de NSW vind je promotiemateriaal waarmee je een poster kunt maken om je sportieve activiteit aan te kondigen en je netwerk te enthousiasmeren. Meer inspiratie nodig? Lees over de campagne ‘Ik neem je mee!’ en het succesverhaal van Jochem van Gelder die zijn overbuurman meeneemt naar de sportschool. Of bekijk de flyer ‘Ik neem je mee naar NOC*NSF’, een event waar vorig jaar veel medewerkers en relaties aan deelgenomen hebben.

Wat kun je nog meer doen? Help bij een lokale sportweek!

Doet de gemeente waar je woont of de sportclub waar je actief bent mee aan de sportweek? Bied als Jong-Oranje-speler hulp aan of stimuleer ze om ook mee te doen. Op de website zijn hulpmiddelen beschikbaar.

Kom naar de opening

De Nationale Sportweek wordt jaarlijks groots afgetrapt in een gemeente. Op feestelijke wijze wordt met een afwisselend en spectaculair podium- en pleinprogramma vol sport en entertainment het startschot gegeven voor een week lang sporten en bewegen in het land. Dit jaar is het openingsfeest in Doetichem op zaterdag 18 april. Jong-Oranje-spelers zijn van harte welkom!

Meer informatie?

Website: http://www.nationalesportweek.nl/home
Twitter: @sportpromotie
Nieuwsbrief: abonneren op de nieuwsbrief via http://www.nationalesportweek.nl

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Miranda den Boer (miranda.denboer@nocnsf.nl) of Nina Oosterloo (nina.oosterloo@nocnsf.nl).