Woensdag 05 mei 2021

Inschrijving Sport van Morgen sluit 6 mei

Dat atleten elke dag bezig zijn zich verder te ontwikkelen vinden we heel normaal. Maar het blijven ontwikkelen van vaardigheden en competenties geldt niet alleen voor (top)sporters. In een sector die continu innoveert en beter wordt, wordt er namelijk veel gevraagd van medewerkers. Wat doe jij om jezelf elke dag een beetje meer te ontwikkelen?

De Sport van Morgen is gericht op het versterken van persoonlijke groei, leiderschap en ondernemerschap vanuit de psychologie en neurowetenschappen. De opleiding is beschikbaar voor iedereen met een loopbaan in de sport, ongeacht of je nu bij een sportbond, -vereniging of andere organisatie werkt. Ga individueel en samen met collega’s uit de sport de uitdaging aan om jezelf verder te ontwikkelen!

Na 3 succesvolle en impactvolle edities start in mei 2021 de volgende editie. Voor €1795,- neem je deel aan deze opleiding waarin je in twee maanden jouw ontwikkeling versnelt. Schrijf je voor 6 mei 18.00u in en ga individueel én samen in kleine groepen met collega’s uit de sport de uitdaging aan om jezelf verder te ontwikkelen!

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vind je hier.