Woensdag 15 november 2023

Introductiemodule ‘Welkom in de Sport’

De introductiemodule ‘Welkom in de Sport’ maakt nieuwkomers in de sport wegwijs in het Nederlandse sportlandschap. Aan de hand van een e-learning en een fysieke bijeenkomst in de Weerelt van Sport krijg jij als gloednieuwe sportcollega alle informatie over de sportsector, zodat jij de sector meteen goed leren kennen. 

Veel sportorganisaties hebben hun eigen onboarding of introductieprogramma voor hun organisatie. Zo leer jij als nieuwe werknemer jouw organisatie makkelijk en snel kennen. Maar, wat weet jij bij binnenkomst over de sector? Als nieuwkomer in de sportsector is het Nederlandse sportlandschap vaak nog onbekend terrein. Welke sportorganisaties zijn er, hoe is de sport georganiseerd en hoe ziet het sportbeleid er in Nederland uit?

Met de nieuwe gratis introductiemodule ‘Welkom in de Sport’ maak jij jezelf binnen no-time wegwijs in de sector, als ideale aanvulling op de onboarding van je eigen organisatie. De e-learning geeft uitgebreide achtergrondinformatie over de sportsector en helpt jou daarmee goed op weg. Bovendien vindt er, na het afronden van de e-learning, een fysieke bijeenkomst plaats in de Weerelt van Sport. De bijeenkomst duurt een dagdeel. Alle nieuwe sportcollega’s van de afgelopen maanden komen daar samen. Aan de hand van een inspirerende gastspreker uit de sport wordt er kennis met elkaar gedeeld en leert iedereen elkaar kennen. Immers, binnen deze sector zijn we allemaal collega’s.

Meld je hier aan voor de Introductiemodule ´Welkom in de Sport´!

Meer informatie vind je hier.