Vrijdag 06 juni 2014

Jong Oranje doet mee aan de Vitaliteitsbattle

Op vrijdag 13 juni 2013 gaan Jaqueline de Wit (Nevobo), Simone van den Biggelaar (NBB), Maritsa Venhof (KNZB) en Kriste Homan (Atletiekunie) namens Jong Oranje de strijd aan tijdens de Vitaliteitsbattle van Sport & Zaken.

The battle

Tijdens de Vitaliteitsbattle maken de teams, die allen bestaan uit Young Professionals, een energiek plan om de arbeidsproductiviteit binnen het bedrijf te verhogen. Jong Oranje richt zich hierbij op de georganiseerde sport en in het bijzonder het Huis van de Sport in Nieuwegein. Coaches zullen dit proces begeleiden. Aan het einde van de middag selecteert een jury de drie beste plannen. Zit het plan van Jong Oranje daarbij, dan pitcht het Jong Oranje team voor de hele groep en is er kans op de hoofdprijs!

Vitaliteit

Het thema van dit jaar gaat verder dan alleen sport en bewegen - het gaat om algehele vitaliteit. Persoonlijke energie en veerkracht is een optelsom van mentale, emotionele, fysieke en spirituele energie. Al deze ‘batterijen’ moeten opgeladen zijn. Tijdens de Vitaliteitsbattle willen de teams een plan ontwikkelen om dit binnen hun organisatie te realiseren en hun organisatie daarmee een enorme boost te geven. Teambuilding, arbeidsproductiviteit en energieke medewerkers; welke organisatie wil dat nu niet?

Kijk voor meer informatie op de site van Sport & Zaken.