Woensdag 24 maart 2021

Jouw input voor leiderschap in de sport

Ben jij een leider en/of sleutelfiguur in de sport, of ambieer jij dit binnen nu en 3 jaar? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Samen Presteren – het arbeidsmarktfonds van de sport – wil graag weten wat jij belangrijk vindt in een strategisch leiderschapsprogramma. Help ons strategisch en wendbaar leiderschap in de sport te versterken en vul de vragenlijst in! Het kost ongeveer 5 minuten. Delen van dit bericht in je netwerk en/of eigen organisatie wordt zeer gewaardeerd.

Maak kans op Team NL-shirt en deel dit bericht met jouw netwerk

Sinds 2014 heeft de sport een leergang gericht op toekomstbestendig leiderschap. Vorige edities zijn ontwikkeld door NOC*NSF, WOS en sportbonden en mede mogelijk gemaakt door het arbeidsmarktfonds Samen Presteren. Naast deskundigheidsbevordering en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden biedt het programma een netwerk voor advanced and higher leadership in de sport. Naast de sportsector is de leergang ook toegankelijk voor gemeenten, provincies en partners van de sport. We vinden het belangrijk dat de leergang blijft aansluiten bij de nieuwe werkelijkheid en de leiders van de sport van vandaag en morgen. Hiervoor vragen we jou naar je mening. Vul ajb de vragenlijst in en deel dit bericht met jouw collega’s en netwerk. Je maakt daarmee kans op één van de twee Team NL shirts (heren/ dames en maat naar keuze).

Vragenlijst leergang leiderschap

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt contact opnemen met Nischa Janssen, projectleider vanuit Samen Presteren via n.janssen@sportwerkgever.nl
Namens sociale partners danken we je voor je bijdrage aan de ontwikkeling van onze sportsector.