Donderdag 13 oktober 2016

Laatste workshop van dit jaar over leidinggeven aan loopbaanontwikkeling!

De open workshops ‘Leidinggeven aan loopbaanontwikkeling’, die eerder dit jaar plaatsvonden op 14 juni en 4 oktober, zijn een groot succes geweest. Doel van de workshop is om leidinggevenden handvatten te geven om het gesprek met hun medewerkers aan te gaan over loopbaanontwikkeling. De workshops zijn in samenwerking met NOC*NSF en Randstad als partner in sport ontwikkeld en opgezet met professionals in de sport, waaronder hr-adviseurs en leidinggevenden.Schrijf je nu in voor de laatste workshop van dit jaar op 15 november!

Gesprekken centraal

Centraal staan het belang van de gesprekken en de wijze waarop het gesprek gevoerd en ingericht kan worden. Daarnaast wordt ingegaan op hoe zo’n gesprek dan gevoerd wordt, het verschil tussen beoordelings- en functioneringsgesprekken en de verschillende gesprekstechnieken. Ook het E-portal Ontwikkel jezelf! wordt binnen de workshop benoemd als instrument.

Deelnemers krijgen in de workshop handvatten aangereikt om op de juiste manier het gesprek aan te gaan en om de wensen en ambities van de werknemer te verenigen en te vertalen naar de koers van de organisatie. Daarnaast leren zij hoe ze de ontwikkeling van medewerkers stimuleren, passend bij de beschikbare middelen en hoe ze omgaan met weerstand.

Aanmelden

De sociale partners in de sport stellen de workshop open voor de leden van de WOS. De kosten bedragen 50 euro per persoon, vrijgesteld van btw. Om de sessies bij te wonen dien je je aan te melden. Er is per sessie een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je zo snel mogelijk in. Na aanmelding ontvang je een deelnamebevestiging met factuur.

  • Datum : Dinsdag 15 november 2016
  • Locatie : Huis van de Sport, Wattbaan 31-49 te Nieuwegein
  • Tijd : 09.00 - 12.30 uur

Workshop toegespitst specifiek op de eigen organisatie

Wens je meer verdieping en voldoende tijd voor specifieke beantwoording van je eigen casussen, dan adviseren wij je de workshop van één dagdeel binnen je eigen organisatie te verzorgen. De kosten hiervoor bedragen 350 euro vrijgesteld van BTW. Voor de externe workshops worden twee trainers ingezet. Je dient zelf een ruimte te regelen. Indien er geen ruimte beschikbaar is kan een ruimte gereserveerd worden in het Huis van de Sport (op basis van beschikbaarheid). De kosten daarvan zijn voor de desbetreffende sportorganisatie.

Ervaringen met workshop

Benieuwd naar hoe andere deelnemers en de organisatoren de workshops ervaren? Lees dan het artikel Workshop ‘Leidinggeven aan loopbaanontwikkeling’ groot succes.