Dinsdag 23 december 2014

Loopbaanadvies

Je gaat eerder fluitend naar je werk als je doet wat bij je past.  Maar hoe kom je erachter wat je wilt en waar je goed in bent? FNV Sport biedt daarvoor, in samenwerking met Abvakabo FNV en FNV Bondgenoten, loopbaanspreekuren, korte workshops en intensievere trainingen aan. Zodra je beter weet wat je wilt, worden tips en handvatten aangereikt om je doel te bereiken.

Loopbaanspreekuur

"Wat wil ik bereiken in mijn werk? Wil ik bij mijn huidige werkgever blijven of ga ik mij oriënteren op ander werk? Hoe bereik ik mijn doel?" Houden dit soort vragen je bezig, dan wordt aangeraden eerst naar het spreekuur voor loopbaanadvies komen. Op het spreekuur kan jouw loopbaanconsulent je doorverwijzen naar een workshop of training. 

Wanneer en waar?

Elke dinsdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur zitten de loopbaanconsulenten van FNV Sport voor je klaar in jouw regio. Lees waar in het land het spreekuur plaatsvindt . Het gesprek duurt maximaal een uur.

Afspraak loopbaanspreekuur maken

Bel voor een afspraak Loopbaanadvies met het Contact Centrum 0900-9690. Dit informatienummer kost 2,8 cent per minuut, met een starttarief van 9,51 cent, plus je gebruikelijke belkosten. Of voer je gegevens in en laat je terugbellen om een afspraak te maken; kies als Onderwerp Afspraak maken voor loopbaanadvies.

De medewerkers van loopbaanadvies zijn allemaal professionele vrijwilligers. Zij doen dit werk vooral om andere leden te helpen en om zichzelf verder te ontwikkelen op hun vakgebied. De loopbaanconsulent helpt om je interesses en mogelijkheden duidelijk te krijgen en kan je doorverwijzen naar een training of workshop.

Wat kost het?

Loopbaanadvies is één van de gratis voordelen voor leden van FNV Sport. Het kost je alleen tijd en inspanning.