Woensdag 10 februari 2021

Nieuwe FNV Live op 11 februari

Het is coronatijd en dat betekent dat de vakbond FNV niet de werkvloer op kan. En dat terwijl ze zo graag met jou in gesprek wil. Over je werk, je arbeidsvoorwaarden, je ontwikkelwensen. Om met jou als werknemer in contact te komen en te weten van de FNV voor je kan doen is er nu FNV Live, speciaal voor medewerkers in de sport.

Gratis voor leden en niet-leden

Centraal staat de vraag: waarbij kan de FNV jou helpen? Het vragenuur en het eerste advies is gratis. Voor leden en niet-leden, voor jong en oud en alles er tussenin. Ingrid Koppelman, bestuurder FNV Sport & Bewegen is aanwezig om jou verder te helpen. 

Middagbijeenkomst

FNV Live bestaat uit twee momenten op dezelfde dag: 16.30-17.30 en 19.00-20.00. Voor het eerste uur (16.30-17.30) kun je je aanmelden, dan krijg je een link met een tijd. Je belandt in Teams in een wachtruimte. Zo ben je altijd alleen in gesprek. 

Avondbijeenkomst

De avondbijeenkomst is een live bijeenkomst met een thema, waarover met elkaar het gesprek wordt aangegaan. Uiteraard mag je ook via sportenbewegen@fnv.nl vooraf laten weten welk thema jij belangrijk vindt. De bijeenkomst wordt gestart via LinkedIn om 19.00 uur. Het thema van die maand vind je op de socials terug. 

Welke vragen kun je stellen?

Je kunt vragen stellen over alles wat met je werk te maken heeft. Wil je weten of je juist bent ingeschaald? Je baas vraagt je iets en je wil weten of dit (juridisch) mag. Wil je weten hoe je je persoonlijk of professioneel kunt ontwikkelen met behulp van de vakbond? Heb je vragen over je arbeidsvoorwaarden? Heb je last van werkdruk? Zit je ziek thuis en trekt de baas aan je? Dreigt er ontslag? 

Er zijn geen gekke vragen. Zolang ze over werk en inkomen in de sport gaan weet de FNV het antwoord. Voor leden en niet-leden. Maar voor leden is er natuurlijk meer mogelijk in het aanbod wat volgt op het antwoord. Niet-leden kunnen ontdekken wat de grootste vakbond van Nederland jou als medewerker in de sport te bieden heeft. 

Aanmelden

Stuur een mail naar sportenbewegen@fnv.nl onder vermelding van FNV Live. Benoem in je mail ook of je in de middag of in de avond wilt aankloppen. Kun je niet aansluiten op donderdag 11 februari? Sluit dan volgende maand aan. Het vragenuur wordt elke maand gehouden. 

Bron: FNV