Dinsdag 03 november 2020

Online bijeenkomst Veilig Sportklimaat

Het thema Veilig Sportklimaat wordt steeds belangrijker. Iedereen moet met plezier veilig kunnen sporten bij de sportvereniging, maar dit is niet altijd het geval. Het is een lastig onderwerp om bespreekbaar te maken, maar wel van belang om er binnen jouw sportvereniging mee aan de slag te gaan. Ook is Positieve Sportcultuur een belangrijk thema vanuit de diverse lokale sportakkoorden en een aanvullende reden om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Daarom organiseert de Gelderse Sport Federatie, in samenwerking met de Provincie Gelderland en verschillende partners op 4 november een online bijeenkomst ‘Veilig Sportklimaat’. In deze bijeenkomst komen drie sprekers aan het woord die ieder vanuit hun de eigen invalshoek praktische tips en tools zullen geven. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen.

De sprekers van de avond (19.00-20.30 uur) zijn:
- Renald Majoor: De Stilte Verbroken en Sporters Helpen Sporters
- Astrid Cervaal: Centrum Veilige Sport Nederland
- Karin Blangenstein: John Blankenstein Foundation

Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met de Provincie Gelderland, John Blankenstein Foundation, De Stilte Verbroken, NOC*NSF, Sporters Helpen Sporters, KNVB, KNHB en Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB).

Meer informatie en aanmelden (deelname is gratis): https://www.geldersesportfederatie.nl/veilig-sportklimaat/