Dinsdag 24 maart 2020

Online je horizon verbreden

In deze tijd waarin de ontwikkelingen rondom het coronavirus zich in razend tempo opvolgen, volgen topsporters individuele trainingsprogramma’s door gebruik te maken van de middelen die zij thuis ter beschikking hebben en organiseren docenten onderwijs op afstand om te voorkomen dat kinderen een kennisachterstand oplopen. Ook als werknemer in de sport kun je van deze (bizarre) gelegenheid gebruik maken om te investeren in je eigen (duurzame) inzetbaarheid. Zit niet stil!

Samenwerking GoodHabitz

Om in beweging te blijven heeft het arbeidsmarktfonds Samen Presteren (waarin vertegenwoordigd WOS en de vakorganisaties FNV, De Unie en CNV Vakmensen) een overeenkomst gesloten met het online learning platform GoodHabitz. Door deze samenwerking krijgen werknemers in de sport de komende twee maanden onbeperkt toegang tot de online trainingsbibliotheek van GoodHabitz. Dit is een mooie gelegenheid om je te ontwikkelen en niet thuis stil te zitten. 

Wat houdt het aanbod in?

De trainingsbibliotheek van GoodHabitz kan worden gezien als de Netflix-variant van het online leren, met meer dan 100 trainingen in de meest uiteenlopende onderwerpen. Leer efficiënter werken door de training ‘Online samenwerken’ of leer anderen enthousiast maken voor jouw ideeën door de training ‘Beïnvloeden’. Voor leidinggevenden is de training ‘Bouwen aan de bedrijfscultuur’ wellicht interessant. Naast de bovengenoemde trainingen worden er ook gewoon de gebruikelijke trainingen aangeboden (Word, Excel & Outlook). De meeste trainingen nemen maar twee uur in beslag. Kortom, je horizon verbreden was nog nooit zo makkelijk. 

Interesse?

Alle werknemers die onder de CAO Sport vallen kunnen tot 1 juni 2020 kosteloos gebruik maken van de online trainingsbibliotheek van GoodHabitz door zich HIER aan te melden. Binnen 24 uur ontvangt je per e- mail de inlogcode voor interessante online trainingen en workshops. Controleer ook even je spam, wanneer je de inlog niet ontvangen hebt.