Woensdag 05 mei 2021

Peiling onder buurtsportcoaches

Kenniscentrum Sport en Bewegen voert een peiling uit onder buurtsportcoaches. Hoe ervaren buurtsportcoaches beweegstimulering bij jonge kinderen?

Buurtsportcoaches doen veel kennis en ervaring op over het stimuleren van bewegen bij jonge kinderen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Van jongs af aan voldoende en gevarieerd bewegen is namelijk belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van baby’s, dreumesen, peuters en kleuters tot volwassenen. Wij Buurtsportcoaches en Kenniscentrum Sport en Bewegen zijn benieuwd hoe buurtsportcoaches dit ervaren en doen onderzoek om dit in kaart te brengen.

Deel jouw ervaring als buurtsportcoach

Wil jij meewerken aan dit onderzoek? Onderstaande vragenlijst is voor buurtsportcoaches die zich richten op kinderen van 0-6 jaar, of die zich op deze doelgroep willen gaan richten. De vragen gaan in op hoe je het werken met deze doelgroep ervaart, of je vragen en behoeften hebt rondom deze doelgroep en je kunt je mening en ervaring delen. Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 15 minuten, dit kan tot uiterlijk 1 juni 2021. 

 
De uitkomsten van deze vragenlijst helpen het Kenniscentrum Sport en Bewegen de juiste kennis(producten) en praktische tips te verzamelen, ontwikkelen en verspreiden. Praktische tips en instrumenten die jij en je collega’s in de praktijk kunnen inzetten. 

Bron: Kenniscentrum Sport en Bewegen