Donderdag 06 juni 2019

Plaats ook je regionale of lokale vacature!

Wist je dat je op werkenindesport.nl ook vacatures voor betaalde banen bij regionale of lokale sportorganisaties kunt plaatsen? Zoals voor een verenigingsmanager, een buurtsportcoach of instructeur? 

Naast banen bij de landelijke sportorganisaties willen we ook nog beter banen bij regionaal en lokaal opererende sportorganisaties via werkenindesport.nl ontsluiten. Daarom kunnen ook kleinere, vaak lokale, sportaanbieders (zeker ook sportverenigingen) terecht op werkenindesport.nl om hun vacatures onder de aandacht te brengen van de grote groep geïnteresseerden die wekelijks het platform bezoekt. Voor wie een baan zoekt in de sport kan een vacature op lokaal niveau zeker ook interessant zijn. Naar verwachting loopt het aantal vacatures de komende periode weer op, dus we hopen op werkenindesport.nl de volle breedte van werken in de sport te kunnen tonen met een groot aanbod aan vacatures!

Hoe meld ik mijn vacature?

Ben je op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer voor jouw sportorganisatie? Heb je een mooie vacature, fulltime of parttime, tijdelijk of permanent, voor een coach, een beleidsmedewerker sport, een combinatiefunctionaris of buurtsportcoach, een verenigingsmanager, trainer, projectmedewerker of marketeer, of welke andere functie in de sport dan ook? Plaats dan je vacature op werkenindesport.nl. Stuur een bericht naar info@werkenindesport.nl om je vacature in de sport te posten. Wij stimuleren goed werkgeverschap in de sport en verwachten van onze opdrachtgevers dat er gewerkt wordt vanuit een cao, bijvoorbeeld CAO Sport of met vergelijkbare goede arbeidsvoorwaarden. Hanteer je nog geen CAO, maar wil je hier meer over weten, mail info@werkenindesport.nl

NB: Het plaatsen van een vacature kost €100,- (excl. BTW). De directe leden van NOC*NSF en WOS kunnen altijd kosteloos hun vacatures plaatsen. Een lidorganisatie van deze leden betaalt een gereduceerd tarief van €50,- euro (excl. BTW). Bekijk de volledige voorwaarden.