Maandag 25 april 2016

Sparren over je HR-vraagstukken?

Heb je behoefte om een keer met de 'benen op tafel' te sparren over de ontwikkelingen in je organisatie en de impact voor je medewerkers en/of heb je een concreet HR vraagstuk? Dan bieden wij je graag een vrijblijvend adviesgesprek aan. We helpen je graag verder.

In een gesprek van twee uur kun je met je accountmanager sparren over de vraagstukken en uitdagingen op het gebied van HR die je als werkgever in de sport hebt.

Als samenwerkende partners op het gebied van HR en werkgeverschap zien wij veel HR-vraagstukken bij sportorganisaties. De sportsector is flink in beweging op veel terreinen: de druk op de bedrijfsvoeringen, we zijn in 'transitie', de nieuwe CAO Sport en meerjarenafspraken, de Sportagenda 2017+ is in de maak, de Olympische Spelen staan voor de deur, enzovoorts. Dit alles heeft impact voor je organisatie, en je medewerkers. Wij bieden je graag nieuwe inzichten en advies op basis van je HR-vraagstukken. Doel is om je verder te helpen met je vragen, het maken van keuzes en/of richting te bepalen.

Wil je gebruik maken van dit aanbod, klik dan hier om je direct aan te melden en/of vraag er naar bij je accountmanager van de WOS en/of NOC*NSF.

Let op: het aanbod is primair bedoeld voor sportbonden en aanpalende organisaties. Neem bij vragen contact op via info@werkenindesport.nl.