Dinsdag 03 juni 2014

Sportwerkgevers gezocht die alumni een kans bieden

De academie voor Sportstudies van de Haagse Hogeschool wil samen met werkgevers in de sport bijdragen aan het professionaliseren van de groep alumni, de jongste beroepsgroep voor de sport. Alumni merken vaak dat ze relevante werkervaring missen en daardoor niet aanmerking komen voor een functie in de sector van Sport en Bewegen. In het verlengde van dit feit en vanwege het 10 jarig bestaan van Sportmanagement is de Haagse Hogeschool daarom op zoek naar organisaties, bedrijven en instellingen met een hart voor Sportmanagement. Werkgevers die in staat zijn om een alumni de kans te bieden om relevante werkervaring op te doen, bijvoorbeeld door middel van een traineeship.

Huidige studenten

Tijdens het feestelijke jubileum van de opleiding op 10 juni aanstaande worden de huidige studenten van Sportmanagement al uitgedaagd om met de aanwezige sportorganisaties in gesprek te gaan. Op deze wijze worden verbindingen gelegd. Een podium van ‘Jonge en Oude Rotten in het vak’ waar informeel de contacten worden gelegd of verstevigd. Met als stip op de horizon een mooie stage of afstudeeropdracht voor het komende opleidingsjaar.

Match?

Spreekt dit u aan en ziet u mogelijkheden voor een match van uw organisatie en een student of alumnus, neem dan contact op met Tom Roovers: t.roovers@hhs.nl of 06-28802812.

Kijk voor meer informatie ook op www.sport-bureau.nl.