Donderdag 01 november 2018

Talentprogramma Werken in de Sport

Met dit programma wordt talenten binnen sportorganisaties iets extra’s geboden. Je wordt geïnspireerd en begeleid in je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Het Talentprogramma is een initiatief voor de talentvolle professionals van de sportbonden en NOC*NSF. Het is inmiddels een succesvol gebleken stap om meer structurele aandacht én samenwerking te genereren voor talentontwikkeling en goede professionals te behouden voor de sport.

Inhoud van het programma in een notendop

Bij het Talentprogramma gaat het om persoonlijke ontwikkeling in combinatie met oriëntatie op het werkveld, loopbaanpaden en functies in de sport. Het programma bestaat uit een combinatie van groepsbijeenkomsten (thema’s persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, intervisie, ronde tafelgesprekken met directeuren/managers in de sport) en persoonlijke begeleiding. De definitieve invulling van de thema’s en de gastsprekers in het gehele programma wordt met de deelnemers bepaald op basis van de gezamenlijke leerdoelen van de groep. Meer informatie lees je hier. Bekijk nu alvast de artikelen over de vorige edities van het Talentprogramma op werkenindesport.nl.

Interesse?

Is je interesse gewekt en heb je talent in huis dat je hiermee de kans wilt bieden zich verder te ontwikkelen? Lees er hier dan meer over:

informatie voor werkgevers;
informatie voor werknemers;
het inhoudelijke programma;
ervaringen van oud-deelnemers.

Zodra er nieuwe data voor dit programma bekend zijn, publiceren wij dat hier.

Vragen?

Bij vragen kun je contact opnemen met Jolina Broesder - NOC*NSF (jolina.broesder@nocnsf.nl en 06 51311568).