Woensdag 28 juni 2023

VSG Congres 2023 ‘Scholder an scholder’

Op 20 en 21 september 2023 vindt het VSG-jaarcongres plaats in de Achterhoek. Samen met de 8 gemeenten die vallen onder de vlag van Achterhoek in Beweging biedt VSG u een aantrekkelijk en gevarieerd programma in een prachtige regio waar de gemeenten samen in beweging zijn.

Het is voor het eerst in de historie van het VSG-jaarcongres dat VSG op deze schaal het VSG-jaarcongres met meerdere gastgemeenten organiseert. In eerdere edities heeft VSG wel met twee of maximaal drie gemeenten het congres georganiseerd, maar niet eerder in regionaal verband. Hoe de acht Achterhoekse gemeenten met elkaar samenwerken en hoe zij dit hebben georganiseerd zal zeker tijdens dit congres aan de orde komen. ‘Scholder an Scholder’, regionaal samenwerken én lokaal uitvoeren is het centrale congresthema.

Nu het weer kan én op speciaal verzoek van velen, organiseert VSG weer een traditioneel tweedaags congres. En dat is ook nodig, want Achterhoek in beweging heeft u zoveel inspirerende dingen te laten zien. Geniet tijdens dit tweedaagse congres van hun passie voor sport, de regionale tradities en gastvrijheid en hun bijzondere manier van samenwerken.

Het programma vindt u op de site van de VSG, evenals informatie over verblijf en vervoer.

Deelnemers die niet kunnen wachten en alvast hun congresdeelname willen veilig stellen, kunnen een voorinschrijving maken. Bovendien ontvangen zij dan een leuke attentie! Stuur hiervoor een mail naar info@sportengemeenten.nl.

Bron: Vereniging Sport en Gemeenten