Donderdag 30 oktober 2014

We kijken uit naar de eerste bijeenkomst van De Sport Recordings

Op maandag 3 november zal het Huis van de Sport in Nieuwegein een aantal bijzondere gasten ontvangen. Tijdens de eerste bijeenkomst van De Sport Recordings, onder initiatief van Samen Presteren, praat een exclusief groepje genodigden (werkgevers en werknemers in de sport) samen met voorzitter van NOC*NSF André Bolhuis over de (toekomst van de) sportsector als arbeidsmarkt.
Een journalist van sportplatform Sport Knowhow XL zal de bijeenkomst verslaan.

Vragen

Wat is de kracht van de sportsector, welke krachten moeten we zeker koesteren en behouden? Is de sportsector nog genoeg in staat om talent aan te trekken? En te behouden? Welke optimalisatieslagen zouden aan de CAO tafel moeten worden gemaakt om een sterke toekomst te ondersteunen?

Voorproefje

Vragen die maandag zeker aan bod zullen komen en waar de voorzitter van Samen Presteren, Jan Kossen en breedtesportmarketeer Ruben Houkes zaterdag ook al een voorproefje op nemen. Zij zijn op 1 november van 12.00 tot 13.00u als gast aanwezig bij BNR's Sportzaken met Humberto Tan. Kijk hier voor meer informatie. 

Het exclusieve groepje genodigden van De Sport Recordings op maandag 3 november heeft nog 1 plaats vrij gehouden voor een geïnteresseerde deelnemer. Interesse? Mail naar sportrecordings@samenpresteren.nu, onder vermelding van naam, functie en motivatie van deelname. De bijeenkomst is van 14.30u tot 17.00u.