Maandag 11 mei 2015

Win voor jouw sportclub met ‘Veilig Sporten’!

Werkgevers in de sport (WOS) looft twee prijzen uit met een totaalwaarde van 1.500 euro voor het beste, meest effectieve en aansprekende filmpje om het sporten veiliger te maken. WOS daagt je uit namens je sportvereniging een filmpje (met mobiele telefoon of camera) te maken, waarin jij op een creatieve en inspirerende manier uitlegt hoe jouw idee bijdraagt aan een veiliger sportklimaat. Pak dus je mobiele telefoon, doe mee aan de wedstrijd ‘Win met Veilig Sporten’ en leg jouw idee om het sporten veiliger te maken vast. Inzenden van een filmpje kan tot 18 juli 2015.

Publieksstemmen

Iedereen kan een stem uitbrengen op de bijdrage die hij 'het beste vindt'. Daarvoor is een mogelijkheid ingericht op de website www.sportrie.nl. De datum voor sluiting van de stemronde op de filmpjes volgt twee weken na de uiterste inzenddatum, dus de sluitingstermijn voor de stemronde is 01 augustus.

Jury beoordeelt

De inzendingen worden ook beoordeeld door een jury, die het beste idee selecteert dat bijdraagt aan een veiliger sportklimaat. Ben je de winnaar, dan ontvang je vijfhonderd euro voor een verenigingsbarbecue, een clinic door een topsporter in jouw sport en ondersteuning en advies voor je vereniging bij het uitvoeren van de Sport RI&E, oftewel de Risico Inventarisatie en Evaluatie. Daarnaast word je geïnterviewd en wordt jouw vereniging in het zonnetje gezet door een publicatie op sportwerkgever.nl en werkenindesport.nl.

De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 7 augustus 2015.

Lees voor meer informatie en deelname verder op sportwerkgever.nl.