WERKEN IN DE SPORT IS WIN-WIN

WIN
no alt

WINNEN MET EEN TEAM

Medewerkers in de sport scoren buitengewoon hoog op bevlogenheid. Samen werken we allemaal vanuit dezelfde gedeelde passie voor sport en bewegen. Dat voel en zie je overal. Zie ons als één groot team van sportliefhebbers. Zo zetten we ons als club van professionals gezamenlijk in voor de mooiste sector van Nederland.

WIN
no alt

WINNEN VOOR DE MAATSCHAPPIJ

Een carrière in de sport brengt niet alleen winst voor jezelf. Of voor de topsportatleten bij Studio Sport. Met werken in de sport breng jij heel Nederland in beweging, letterlijk. Je draagt bij aan de vitaliteit, weerbaarheid en dagelijkse energie van iedereen in de samenleving.

Waarom werken in de sport?

no alt

7000+

Gepassioneerde sportcollega's in de sector

17 miljoen

Nederlanders breng jij in beweging

100+

Sportorganisaties

Onze partners

no alt
no alt
no alt
no alt
no alt

De voordelen van CAO Sport

  • Flexibiliteit
  • Eerlijke lonen en arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Sociale voordelen zoals pensioenregelingen en ziektekostenverzekeringen

Meer weten over de CAO Sport?

De CAO Sport is afgesloten tussen de werkgeversdelegatie, vanuit Werkgevers in de Sport (WOS), en de vakbonden (FNV Sport & Bewegen, De Unie en CNV Vakmensen), waarin zij arbeidsvoorwaarden hebben vastgelegd. Deze arbeidsvoorwaarden gelden voor alle werknemers van wie de werkgever is aangesloten bij de WOS.

Download brochure

Kom bij de club

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden in de sport? Het aanbod is breder dan je denkt. Neem een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures