Terug naar overzicht

Checklist ‘Werken aan goed werkgeverschap’ is vernieuwd

13 juni 2024

Als werkgever aan de slag met je wettelijke en CAO Sport-verplichtingen? De WOS heeft hun checklist geactualiseerd!

Goed werkgeverschap is essentieel om succesvol te zijn als organisatie. Om jouw organisatie hierin te ondersteunen heeft de WOS een handige checklist opgesteld. De checklist ‘werken aan goed werkgeverschap’ biedt een overzicht van wat je (wettelijke) verplichtingen zijn als werkgever en waartoe je volgens de CAO Sport verplicht bent. Het doorlopen van deze checklist geeft, op een laagdrempelige manier, inzicht in welke werkgeverszaken jouw organisatie al op orde heeft en welke werkgeverszaken de komende tijd nog verdere ontwikkeling behoeven.

Wat is er vernieuwd?

Vanaf 1 januari 2024 hebben we een nieuwe CAO Sport, de checklist is bijgewerkt en aangepast aan de nieuwe cao. Daarnaast is de hele checklist doorlopen en geactualiseerd en zijn de meest recente wetswijzigingen in de checklist verwerkt.

Aanvullende hulpmiddelen

Naast de checklist ‘werken aan goed werkgeverschap’ heeft de WOS nog een aantal andere hulpmiddelen ontwikkeld om de essentiële werkgeverszaken binnen jouw organisatie goed te regelen: de Handleiding Arbo en de Sport RI&E.

Om je te helpen bij het vinden van de juiste tool, is dit document ontworpen. Dit overzicht biedt geeft een goed beeld van de beschikbare hulpmiddelen en geeft aan welk hulpmiddel op welk moment het meest geschikt is om te gebruiken.

Heb je hier vragen over? Mail Werkgevers in de Sport (WOS) op info@sportwerkgever.nl

no alt

Gerelateerd nieuws

Over de CAO Sport 2024-2025

test