Vrijdag 07 oktober 2016

Advies voor topsporters

Heb jij vragen over je aangifte inkomstenbelasting, of aftrekbaarheid van topsportkosten? Hoe staat het met je bankzaken? Wil je een contract juridisch laten toetsen? Voor sporters met een topsportstatus zijn er adviesdiensten waar je gebruik van kunt maken.

Juridisch advies

Ben je sporter met een A-, B- of HP-status, dan kun je gratis gebruik maken van juridische ondersteuning via NL Sporter. De ondersteuning betreft onder andere het screenen van contracten, ondersteuning bij geschillen met je club of sportbond en bij dopingkwesties.

Fiscaal advies

Ben je sporter met een A-, B- of HP-status, dan kun je kosteloos twee uur fiscaal advies inwinnen bij EY. De ondersteuning betreft onder andere advies op het gebied van de aangifte inkomstenbelasting, inkomensplanning, de effecten van samenloop van inkomen (stipendium, sponsorgelden, inkomenstoets, bijverdiensten) en belastingheffingen.

Financieel advies

Via de Rabo Topsportdesk kun je als sporter met een A-, B- of HP-status gebruik maken van financieel advies of financiële diensten. Voorbeelden zijn de Topsportspaarrekening en een reisverzekering.