Donderdag 04 november 2021

Drie genomineerde Buurtsportcoaches bekend!

De afgelopen weken konden buurtsportcoach collega's, teamleiders & coördinatoren en andere betrokkenen uit het werkveld buurtsportcoaches nomineren voor de stimuleringsprijs: 'Buurtsportcoach van het jaar 2021'. Dit jaar alles omtrent het thema: sport- en preventieakkoord. 

Daaruit heeft het bestuur van Wij Buurtsportcoach een top 10 samengesteld in willekeurige volgorde en deze voorgelegd aan de landelijke jury. Bestaande uit: Bert van Oostveen (Kenniscentrum Sport & Bewegen), Andre de Jeu (Vereniging Sport en Gemeenten), Marc Elffers (Sportwerkgever) en Anneke van Zanen (NOC*NSF). Vervolgens hebben zij een top 3 samengesteld in willekeurige volgorde. Hieronder de top 3:

  • Suzanne van Reij - Stichting Vlaardingen in Beweging
  • Rachel Plaggenburg - Team Sportservice Zaanstreek-Waterland
  • Gerdo van Dalen - De Wolden Sport

Momenteel zijn de buurtsportcoaches druk aan de slag met het opnemen van een professionele video. Eind november kan jij je stem gaan uitbrengen op jouw favoriete buurtsportcoach. Daarnaast wordt de winnende buurtsportcoach live bekend gemaakt tijdens de Landelijke Kennisdag BRC die dit jaar plaats zal vinden op donderdag 9 december 2021 in Nieuwegein. 

De winnaar van de stimuleringsprijs ontvangt de geldprijs van €1500,- te besteden aan opleiding/persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ontvangt hij/zij ook nog een prachtig sportpakket samengesteld door Nijha.

Bron: WIJ Buurtsportcoaches